Retourneren

Hoe doe ik dat en wat zijn de voorwaarden?

Ja, natuurlijk kan je het retour zenden. Stuur het artikel dan terug in de originele verpakking en dan krijg je na een kleine controle het geld terug. Het artikel moet dan nog niet gebruikt zijn.

Door de hoge kosten van verzenden zijn wij genoodzaakt voor de retouren kosten in rekening te brengen voor de retouren. Zo kunnen we onze prijzen scherp houden. 

Dus het loont om goed te bekijken of het artikel wel op de beoogde plek past en om contact met ons op te nemen als er nog punten onduidelijk zijn. Je kan altijd mailen naar info@wiegenco.nl en helpen je dan heel graag verder!

De retour kosten binnen Nederland zijn € 5,95 en vanuit België € 13,-.

Zolang u het binnen 14 dagen terugstuurt is het goed. 

In nieuwstaat, daarbij hoort ook de verpakking, de vulling en boekjes. Gewoon terug op de manier dat je het hebt ontvangen 🙂

Simpel, stuur een mailtje naar retouren@wiegenco.nl met ordernummer en reden van retour. Dan sturen wij je een retour etiket die je alleen hoeft af te drukken en op de doos hoeft te plakken! Daarna kan je het inleveren bij je dichtstbijzijnde PostNL punt.

Schade moet gemeld worden in dezelfde eerste 14 dagen. Dat kunt u doen via info@wiegenco.nl. Als u bij de mail het ordernummer en foto’s van de schade kunt meesturen, dan kunnen we de best mogelijke oplossing voor u regelen.

Geen probleem, alles wat onder de fabrieksgarantie valt lossen we netjes op!