Bohemian Baby - Roma Vintage

295.00495.00

Bohemian Baby - Roma Vintage

295.00495.00

Let op: de wieg is in deze kleur uitverkocht. We verwachten een nieuwe levering in juni.

Deze met de hand gemaakte wieg van duurzaam rotan is de perfecte combinatie van vintage en modern gemak. Hij wordt in een kleine oplage gemaakt in Indonesië, waar ze nog echt de kunst van rotan in de vingers hebben. Het optionele binnenwerk wordt “made to order” gemaakt in Nederland van een ademende stof om luchtcirculatie niet te hinderen.

Elke wieg wordt standaard geleverd met:

  • Mand + onderstel
  • Stok voor bevestiging hemeltje of mobiel
  • Op maat gemaakt matrasje

Optioneel:

  • In Nederland handgemaakte binnenwerk van 100% linnen
  • Bijpassend hemeltje van dezelfde stof

Beschikbaar via nabestelling

Wissen

Beschrijving

Afmetingen:

Lengte: 98cm
Breedte: 67cm (56cm rotan mand)
Hoogte: 85cm (met hemel 138cm)

Extra informatie

Deze wieg is de blikvanger in elke slaap/kinderkamer. Door het verhoogde onderstel wordt het tillen van je baby vergemakkelijkt. Het solide onderstel heeft een brede basis voor extra stabiliteit. Het mandje heeft een open structuur voor een goede circulatie, ook met het op maat gemaakte ademende binnenwerk van 100% linnen.

De dimensies van het mandje zijn conform de veiligheidsrichtlijnen en de onderkant is voorzien van spijlen om de vochtafvoer te bevorderen. Het is aanbevolen om de wieg te gebruiken met een binnenwerk gemaakt van een ademende stof, zo minimaliseer je de kans dat het kind in aanraking komt met de spijlen. Zorg ervoor dat het binnenwerk strak in de wieg past met zo min mogelijk plooien. Het binnenwerk wat je bij ons kan bijbestellen voldoet aan deze eisen.

Zoals bij elke wieg, dien je deze te gebruiken tot maximaal 6 maanden of tot dat de baby zich kan omrollen- of oprichten. Het is dan tijd om over te stappen op een ledikant.

Als je nog vragen heeft staan wij altijd voor je klaar!

Extra informatie

Extra's

Zonder, Met binnenwerk, Met binnenwerk & hemeltje

Merken

Bohemian Baby

Soort

Wiegen